Mijn aanbod

Rouw is het leren omgaan met de aanwezigheid van afwezigheid. Zo voelt het voor mij. Na jaren heb ik het verlies van mijn vader meer een plek kunnen geven doordat ik mijn Verlaat Verdriet verander- en herstelproces aan ben gegaan.

Door mijn achtergrond als Activiteiten Begeleider, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en werkervaring heb ik een brede basis aan kennis en vaardigheden.

Door langdurige en ontwrichtende ervaringen in mijn leven en mijn zoektocht binnen de geestelijke gezondheidszorg heb ik mijn ervaringen ontwikkeld tot ervaringsdeskundigheid. Tijdens de opleiding tot ervaringsdeskundige heb ik mij verder gespecialiseerd in Verlaat Verdriet.

Ik begrijp Verlaat Verdriet doordat ik mijn eigen proces volledig ben aangegaan. Ik ken en herken de valkuilen. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is een luisterend oor te vinden bij iemand die echt begrijpt wat je doormaakt.

Met mijn kennis ondersteun ik andere Verlaat Verdriet-ers bij hun proces. Dit doe ik onder andere door:

  • je te informeren en ervaringen uit te wisselen over mijn eigen Verlaat Verdriet verander- en herstelproces. Gevolgde therapieën zoals creatieve- en psychomotore therapie, haptotherapie en psychologische hulp. En de gevolgde workshops bij Titia Liese. Ik bied coaching bij het vinden van passende hulpverlening;
  • je coachen bij het uitgeven van je boek in eigen beheer. Ik ben bekend met de knelpunten van de eerste zin tot en met het inleveren van je document bij de drukker. De groei en de voldoening bij het schrijven van mijn eerste boeken hebben positief bijgedragen aan mijn herstel.

Voor contact, meer informatie, mijn boek en aanbod kijk op www.stephanie-b.nl of mail naar info@stephanie-b.nl